Vores Ferielejligheder

Hvis du leder efter en ferie i et autentisk Bornholm bondegård, så er du kommet til det rette sted.
Vores stuehus lejlighed kan komfortabelt rumme 2-5 personer. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken, en hyggelig stue og 2 separate soveværelser

.
Vores atelierlejlighed kan bookes hele året rundt, undtaget i juli og august, når lejligheden bliver brugt af vores teltgæster. Denne lille lejlighed er et hyggeligt gemmested for et par eller en lille familie.
Stavehøl det perfekte sted for familieferier. Vores enge og skove tilbyder masser af muligheder, plads til at udforske og bygge hemmelige huler. For de mindste er der også et legehus og en sandkasse.
Det nærmeste busstoppested ligger ikke langt fra huset på cykel eller til fods. Der er regelmæssige busser til Rønne og resten af øen. Vi kan hente dig fra busstationen eller arrangere afhentning fra lufthavnen eller færgeterminalen i Rønne.

Der er 2 hektar grund at nyde: græsplæne, eng og skov, endog vores egen å. Her har du nok plads til at slappe af, at lave bål, til at grille og til udendørs hygge. Man kan sagtens se harer, hjorte, pindsvin og alle slags fugle i haven. Svaler bygger reder omkring huset og fra maj til august kan du høre nattegalers sang om natten. Nattehimmelen er mørk og fyldt med stjerner – du er velkommen til at låne en af vores teleskoper.

Vores stuehuslejlighed

This image has an empty alt attribute; its file name is IMAG0354-1024x574.jpg

Vores atelierlejlighed

Comments are closed.