Glamping

I Stavehøl tilbytter vi camping, men med et strejf af luksus og magi. Gårdens eng og skovlysning gemmer vores jurt, håndlavet i England I kirgisisk stil, og to unikke klokketelte i formen af en lotusblomst, alle med rummelige 18.5 kvadratmeter beboelsesrum.

For at se, hvor hvert telt er placeret, se på vores kort. Alle telte er indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge, en opbevaring til jeres tøj og ting, komfortable madrasser, puder, dyner, sengetøj og håndklæder. De er perfekt placerede med masser af fred og ro – simpelthen en smuk og unik måde at campere på Bornholm. For at se hvor hvert telt ligger på grunden, se venligst på vores kort!

Engen og skovlysningen er selvfølgelig bilfri og tilbyder frihed og sikker plads til børn på opdagelse og til udendørsleg.

Du kan plukke frugt til din morgenmad fra vores ribs- og solbærbuske, og blommer, æbler, pærer og valnødder kan nydes om sensommeren og efteråret.

Du har altid adgang til den hyggelige kommunale ‘atelier’ i gården. Du deler dette med andre gæster, der bor i jurten og klokketeltene. “Atelieret” har et fuldt udstyret køkken (med køleskab med fryser), spisebord, el-punkter til opladning af din mobiltelefon eller tablet, gratis højhastigheds wifi og 2 nye badeværelser med solopvarmede bruser, gulvvarme og vaskemaskine. Du er velkommen til at hygge dig på den komfortable sofa ved brændeovnen, bruge det lille bibliotek med bøger, kort og brætspil, og se på opslagstavlen hvornår Phil tilbyder guidede natur- eller arkæologiske gåture.

Vores jurt

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_20200601_202753-EFFECTS-1-1024x768.jpg

Vores klokketelte

Comments are closed.