Andre tjenester

Cykeludlejning

P1070904
Vi hjælper gerne med udlejning af cykler og cykeltilbehør. Vores udlejningspartnere leverer deres cykler direkte til huset, så I behøver ikke tage jer af afhentning eller aflevering. Vi har normalt et par cykler på lager, hvis i pludselig tænker på at udforske øen på cykel. Det omfattende netværk af cykelstier og små landeveje begynder lige ved huset.

Natur og arkæologiske ture

DSC_0210

Phil er en erfaren naturvejleder og amatørhistoriker. Hvis du vil engang komme lidt dybere under Bornholms hud, så tal med ham om hans tour program. Tilbuddet er på engelsk og afhænger lidt af sæsonen. Prøv en blomsterrig forårstur langs Kobbeådalen, en sommertur til fuglefjeldene af Christiansø og en efterårsudflugt til Bastemose hvor tranerne vender tilbage med solnedgangen. Bornholms mange historiske og arkæologiske steder kan nydes hele året rundt. Phil kan vise jer de mest imponerende helleristninger, lad jer kravle ind i gravkamre (hvis I vil!) eller planlægge en tur til Bornholms slotte og unikke rundkirker. Phil har endda hjulpet gæster med slægtsforskning på Bornholm.

Pick-up tjeneste

P1070907
Ønsker i bilfri ferie på Bornholm, men er bekymret for ankomst og afrejse? For 200 kr kan vi hente jer og jeres bagage fra lufthavnen eller fra færgen. Vi kan endda holde ved supermarkedet på vejen, så I kan handle og måske købe nogen bornholmske specialiteter.
Vi kan altid hente jer gratis fra det nærliggende busstoppested i Østerlars. I solrige vejr kan I nyde en afslappet gåtur til Stavehøl, mens jeres bagage (eller børn) bliver kørt i vores ladcykel. Hvis I ankommer sent på aftenen, kan vi forberede en morgenmadskurv, hvor i kan finde alt for en afslappet morgenmad næste morgen.

Comments are closed.