Cykelture

DSC_9707
Bornholm er en fantastisk ø for en cykeltur – takket være hundredvis af kilometer af næsten helt trafikfrie cykelstier og stille landeveje. Der er ruter gennem skove, gennem klippedale, langs klippen og gennem åbne marker. Bortset fra på sydkysten er Bornholm aldrig helt flad, og de mange små bakker og nedkørsler gør det hele interessant. Hvis du foretrækker gadecykling og kræver en lidt større udfordring, så der masser af spændende ruter rundt om og igennem øen.

Hvis du ønsker at cykle længere end du kan magte eller vinden tillader, kan du tage din cykel med på bussen. Eller du gør det som Bornholmerne og parkerer din cykel ved busstoppestedet, mens du går på opdagelse med bussen.
Stavehøl er et perfekt udgangspunkt for en cykelferie på Bornholm, samt et praktisk stop på en ø-tur da vi ligger lige ved den bilfrie cykelsti mellem Gudhjem og Østerlars (på den gamle jernbanelinje fra Gudhjem til Aakirkeby). Vi hjælper gerne med at leje cykler og låne cykelkort, luftpumper og reparationssæt.

Comments are closed.