Booking

Hvad skal du booke?

Stuehuslejlighed (660-950 kr)

Atelierlejlighed (400 – 500 kr)

Yurten (700 Kr)

Klokketeltet på engen (700 Kr)

Klokketeltet i skovlysningen (700 Kr)


Hvordan booker jeg?

Vælg venligst den ønskede bolig og brug reservationsformularen for at foretage en uforpligtende bookingforespørgsel. Selvfølgelig kan du også kontakte os via e-mail eller telefon (fastnet: +4588936775; mobil: +4522894256).

Vilkår og betingelser

Priserne inkluderer MOMS, WIFI, sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Umiddelbart efter at have indsendt din bookingforespørgsel, modtager du først en automatiseret email med dine ønskede booking. Når vi modtager din forespørgsel, svarer vi normalt via email inden for 24 timer. Når du har bekræftet, at du vil foretage en bindende reservation, sender vi dig en faktura (også via email) og reserverer din bolig for dig. Efter at have modtaget fakturaen har du 14 dage til at overføre et ikke refunderbart depositum på 25% af lejeprisen. Vi accepterer overførsler via din bank eller via paypal. Du kan derefter overføre det resterende beløb som du ønsker, eller afregne her i kontanter eller ved mobile pay.
Hvis du har brug for at annullere din reservation, så kontakt os så hurtigt som muligt. Hvis vi kan leje din bolig andetsteds, refunderer vi din betaling med fradrag af et gebyr på 10%. Hvis vi ikke længere kan leje din bolig, vil du desværre miste din 25% depositum. Vi anbefaler alle vores gæster at rejse rejseforsikring for sådanne eventualiteter.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Vær opmærksom på følgende:

  • Du må gerne udforske engene, skoven og vandløbene i vores grund, men husk at din og dine børns sikkerhed er dit eget ansvar.
  • Forlad venligst din bolig, som du fandt det. Hvis noget er blevet beskadiget, så lad os vide, så vi kan erstatte det.
  • Læs venligst brandsikkerhedsoplysningerne i hushåndbogen, inden du bruger brændeovne eller bålplads.
  • Desværre tillader vi normalt ikke hunde (undtaget hjælperhunde).
  • Vi er fleksible med hensyn til hvornår præcis vores gæster ankommer eller afrejser. Lad os dog vide mindst en uge i forvejen, hvordan dine rejseplaner ser ud, så vi kan koordinere dine planer med de andere gæster, og byde velkommen eller farvel til dig. Fortæl os venligst på forhånd, hvis du vil bruge vores afhentningsservice, da vi ikke altid kan tilbyde det med kort varsel.

 

Comments are closed.