Om os

Vi er Katrin og Phil, et tysk / engelsk par, der har givet sit liv i Storbritannien for at bo på den smukke ø Bornholm.

Vi er forældre til 10-årige tvillinger Sammy og Jonas. I vores liv før børnene har vi nydt luksussen af at rejse, vandre og slappe af i varme kilder, nu hygger vi os mest på denne dejlige ø!

Phil er en erfaren natur guide, der har arbejdet i over 20 år for en af Europas største miljøbeskyttelsesorganisationer, Royal Society for Protection of Birds (RSPB). Før han sad de sidste 15 år foran computeren og forsøgte at overbevise verden til at bruge deres vandressourcer mere bæredygtigt, arbejdede han i naturreservater i de mest uberørte hjørner af England og Wales. Nu har han endelig et job, hvor han kan bruge sine næsten glemte kædesavfærdigheder igen! Altid en ivrig amatørarkæolog håber han at være frivillig i nogle af de fantastiske udgravninger på Bornholm.

Katrin har i sit liv været universitetslærer, cellebiolog og psykologisk rådgiver. Hvis hun ikke har travlt med at arbejde på huset eller i haven eller hjælpe ældre Bornholmere som SOSU-assistent, nyder hun at arbejde kreativt og forskønne Stavehøl.

Comments are closed.